• darkblurbg
    Je leven weer terug met voldoende energie & weer leuke dingen doen?

'Acht op tien bedrijfsartsen kunnen werknemer met long covid niet goed helpen.

Acht  van de 10 mensen worden: 100% afgekeurd....!

Ik heb mijn energie bijna weer terug zoals ik mij voelde voor mijn Corona besmetting in december 2020.. zo blij!!!

Waarin verschilt mijn aanpak:
Ik ben ervaringsdeskundig en heb dit programma ontwikkeld tijdens mijn eigen covid proces. Voor het herstellen van de onderliggende oorzaken van Covid klachten...

Ik ondersteun en begeleid mensen met Long Covid klachten en chronische gezondheidsklachten die graag weer een normaal leven willen leiden, willen werken en binnen de reguliere geneeskunde niet verder komen..

Ik leer je hoe de energie van jouw lichaam kunt activeren door Lichaamswerk Chi Neng Qigong, anders ademen en hoe je de doorbloeding van je lichaam en hoofd kunt optimaliseren, zodat jij OOK van je klachten kan afkomen....

LEES IN DE LAATSTE BLOG IN HET KORT MIJN VERHAAL.....

Bel mij en ik vertel welke aanpak voor jou het meest geschikt is. Of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. 

Neem dan direct contact met me op

Wanneer je bij een bedrijf of organisatie werkt, kan het zijn dat je werkgever mijn coaching vergoed. Werkgevers kunnen dat doen vanuit het budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte. Vraag je werkgever of die mogelijkheid bestaat. De offerte die je daarvoor nodig hebt, kan ik je verstrekken.

 

verder UNDER CONSTRUCTION, soon...