• darkblurbg

Ben jij Blij?

Ben jij Blij?

-Heb je last van Hoofdpijn, nek rug of schouderklachten? -Heb je onderhand een abonnement bij de fysiotherapeut? - Staat je hoofd “aan” en blijf je piekeren? -Ben je veel moe, heb je geen energie meer en slaap je slecht? -Huil je snel, ben je verdrietig of heb je een kort lontje?

Net terug, en toch alwéér aan vakantie toe

Net terug, en toch alwéér aan vakantie toe

Daar zit je dan. Net twee weken terug van vakantie en nu alweer het gevoel dat je nodig weg moet. Rust nodig hebt. Hoe is het mógelijk? De kinderen zitten alweer een week op school. Zelf ben je ook alweer dik tien dagen aan het werk. Je begint de dag met een zucht. Waar is het vakantiegevoel gebleven? Je vraagt je steeds vaker af hoe het komt dat je je zo voelt. Lusteloos. Moe. Nergens zin in. Waar is je energie gebleven? Energie die je een paar weken geleden nog ten overvloede had? Je hebt nu weer elke dag hoofdpijn en pijn in je schouder is ook terug.

Ik had de moed, moed met een D.

Ik had de moed, moed met een D.

7 mei 2015, Ik rijd richting Rotterdam en vraag me af of ik er goed aan doe om naar mijn intervisie groepje te gaan in Rotterdam, maar ja, ik ben al onderweg dus ik vervolg maar gewoon mijn weg, en rij door. Niet te gaan geeft nu ook geen oplossing realiseer ik mij, de oplossing zit in mijzelf, dat wist ik wel..... op welke manier..... dat wist ik toen nog niet!