• darkblurbg
    Je lijf is wijs....Wil jij ook blijvend van je klachten af komen?

Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld

Ben je jezelf kwijtgeraakt, door wat voor reden dan ook?

En wil jij je voelen: als een frisse fontein, onbezorgd en stralend? 

Zit je al lang thuis door stress, Post Covid, burn-out of  andere vage klachten waardoor je niet instaat bent goed te functioneren?

Wanneer stress te lang duurt, ook in de vorm van lichamelijke klachten, raken je hormoonhuishouding en je immuunsysteem van slag.
Je gaat je vaak steeds slechter voelen.

“Een negatief zelfbeeld beïnvloed je lichaam.”

Hoe zou het zijn als je je onder alle omstandigheden energiek voelt, krachtig en je hoofd en hart ontspannen samenwerken?

Dat kan je bereiken met met mijn Belin Balans Methode.

"Begrijp de wetten van het leven in context
van mens –maatschappij- natuur en
toe te passen in oefening bewustwording en zelfontwikkeling"

Deze methode is een praktijkgericht programma van 30 of 100 dagen op basis van positieve psychologie. Ik heb er verschillende methodes, technieken en oefeningen in opgenomen. Het is een unieke verzameling van the best off van mijn werkervaring, opleidingen, vele workshops en cursussen. Mijn kennis als ervaringsdeskundige op allerlei fronten heb ik erin verweven.

(Lees hier waar de letters voor staan)

Werkwijze 

Ik werk vooral met levensenergie (Chi, Qi, Prana), de energie volgt de aandacht. En energie is trilling. Gedachten, emoties en overtuigingen zorgen voor verbinding tussen lichaam, brein en met de mensen om je heen. Als jij je hiermee identificeert zorgt dat vaak voor klachten, je loopt jezelf voorbij.

Door persoonlijke ontwikkeling word jij je hiervan bewust en komen inzichten op gang welke zorgen voor verandering op alle gebieden in je leven. Hier voeren we gesprekken over. Het brein als medicijn. Ik leer je lichaamsgerichte oefeningen, methodieken en technieken die zorgen dat de levensenergie in je lichaam weer meer gaat stromen, waardoor jij je gelijk veel beter voelt. Je lijf is wijs! en wijst je de weg...

"De grenzen van je taalgebruik zijn de grenzen van je wereld"

Ik geef 100% commitment! en jij?

Je programma 

Dit programma kun je zien als het beklimmen van een berg.  Het is nodig je eerste stap te zetten en door te lopen en ook aandachtig te lopen. Tijdens de reis kom je vast gladde en steile stukken tegen, jij stelt je route bij of je doet zelfs een paar passen terug, omdat je anders je doel niet bereikt. Daarna loop je vol vertrouwen weer stap voor stap verder naar je einddoel. Ik ben je gids onderweg, maar je dient wel zelf te lopen, het is jou reis!


Je resultaat: Je voelt je weer fris als een FONTEIN, onbezorgd en sprankelend!!


Je zit op alle fronten lekkerder in je vel
je lichaam en brein komen in balans
Je energie stroomt
je zelf herstellend vermogen werkt beter
Je voelt je blij en ontspannen
Je bent bewuster in balans


I
k begeleid je met mijn Belin Balans Methode net zolang tot je je reis zelfstandig kunt voortzetten.   

                                                                                         

 Meer over het 30 dagen programma        Meer over het 100 dagen programma