• darkblurbg
    Zijn jouw vitamines en mineralen in balans?

Met de Check-Up Health-scan: Direct inzicht

Met de nieuwste technologie breng ik je vitaliteit in kaart je gezondheid en stress niveau. Het diagnosticeert geen ziekte maar geeft een gezondheidswijzer advies welke preventieve mogelijkheden er voor je zijn.

Wat is de Check-up Health scan

De Check-Up Health Scan is een instrument dat energieën in het lichaam meet en beoordeelt.
Het is gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde, de kwantumbiologie en de kwantumfysica wetenschappen. Alle energieën in het hele lichaam worden gemeten en beoordeeld via bio resonantie en biofeedback. Het apparaat analyseert de stressfactoren die ziektes en stoornissen in het lichaam kunnen veroorzaken. Op basis van de uitkomsten kun je in een zeer vroeg stadium gezondheidsproblemen ontdekken en/of voorkomen. We noemen dit stadium de sub gezondheidstoestand. De Health Scan diagnosticeert geen ziekten maar is een gezondheidswijzer voor persoonlijk advies.

De Health-Scan test onder meer:

• Organen
• Vitaminen
• Mineralen, aminozuren en enzymen
• Functies van bijnieren, hypofyse en schildklier
• Depressie emotionele-, mentale factoren
• Toxische belasting
• Omgevingsfactoren
• Virussen, bacteriën, parasieten en schimmels

Werkwijze

Voorafgaand aan je eerste consult, stuur ik je een intake formulier welke je ingevuld meebrengt op je afspraak. Gebruik je medicatie en/of supplementen, neem deze me.

De Health-Scan

Je neemt plaats op een stoel, sieraden, horloge en brillen af, schoenen uit, mobiel telefoon uit. In een paar minuten wordt de lichaamsmeting gedaan. Medicatie zorgt voor een afwijkende scan. Een uur voorafgaand liever niks eten en of drinken een glas water mag wel.
Na de Health Scan check-up ga ik je vertellen wat er in je lichaam afspeelt en wat je zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren.

Wat is je investering in een Health-scan?

- Check-up Gezondheidsscan consult met gezondheidsadvies duur 90 min.
- Herhaling Scan en consult van 90min. na 12 tot 14 weken, tussentijds 30 minuten Videobellen over je voortgang.

Prijs: € 327,00

Wil je een factuur op bedrijf dan komt er 21% BTW bij.
- Tevens bespreken wij welke begeleidingstrajecten er mogelijk zijn.
- Voor bedrijven, informeer naar de mogelijkheden.

Vitamines en mineralen in balans, kan ook zo:

Ik kan mij voorstellen dat je eerst meer wil weten over deze Check-up health scan, stuur mij een bericht en we maken een afspraak voor meer uitleg.

Hieronder deze knop lees je meer over de extra ondersteuning voor je gezondheid lees dan ook  de wetenschappelijke onderzoeken die daar vermeld worden. zelf neem ik dit product, wat bestaat uit puur groente, fruit, bessen en een plantaardige Omega blend inmiddels vanaf 2012.

Lees meer

Neem dan direct contact met me op

De Health-Scan brengt gezondheid en vitaliteit in beeld.