• darkblurbg
    Stralend Herstel na Covid. Laat je verrassen wat je zelf kunt, ik sta je bij.

Waarin verschilt mijn aanpak: 

Ik ben ervaringsdeskundig in het herstellen in het Post-Covid. Door zoeken en uitproberen heb ik gevonden wat ik bied in dit traject. Waar ik eerst nog vertwijfelend mijn dagelijkse oefeningen deed, ben ik nu verbaasd over mijn tempo van mijn herstel.

Ik wil dat jij er ook je voordeel mee kan doen.

Ik ondersteun en begeleid mensen met Post-Covid klachten en chronische gezondheidsklachten die graag weer een normaal leven willen leiden, willen werken en binnen de reguliere geneeskunde niet verder komen..

   Heb jij nog klachten?     

IK werk met Bio-tensor en om dit helder te krijgen. Als er nog virus in je cellen zit dan neem je eerst voor een aantal weken een set voedingssupplementen.

Dan begin je met een traject waarin je dagelijks op jou niveau oefeningen doet en aan je herstel werkt met mentale, fysieke en ademoefeningen. Werken aan mindset, omarmen wat is, ontspanning geven aan het lichaam door eenvoudige en makkelijke oefeningen, leren loslaten en stapje voor stapje weer vertrouwen krijgen in je lichaam en een fijn leven. Ik sta je bij wanneer jij dat wilt

Deze combinatie met elkaar zorgt voor een mooi resultaat om goed te herstellen.

In de basis heeft het coronavirus schade toegebracht aan je lichaam, aan je zenuwstelsel. Daar komen veel klachten uit voort: niet kunnen focussen erg moe zijn en mentaal instabiel voelen en veel meer...

De oefeningen die je leert balanceren je zenuwstelsel- kort gezegd zodat je lichaam weer energie kan besteden aan opbouwen, in plaats van dweilen met de kraan open.

Het zijn specifieke oefeningen die als effect hebben dat: 

  • Je hoofd meer bloed krijgt (bij tweederde van de mensen - niet eens patiënten - is de bloedtoevoer niet goed)
  • Ja adem weer op orde komt, zodat CO2 en zuurstof weer de juiste verhouding krijgen (want dit is bij Post-COVID en auto-immuunziekten ernstig verstoord)
  • Het zenuwstelsel in balans komt

Als gevolg daarvan kan het zelf herstellend vermogen, dat ieder lichaam heeft, zijn werk beter doen. Je zal ervaren dat je stap voor stap sterker voelt.

je kunt kiezen Online, life of combi

En binnenkort het Online programma beschikbaar

Bel mij we spreken erover en ik vertel welke aanpak voor jou het meest geschikt is. Of maak een afspraak voor een gratis Online adviesgesprek. 

Neem dan direct contact met me op

Wanneer je bij een bedrijf of organisatie werkt, kan het zijn dat je werkgever mijn coaching vergoed. Werkgevers kunnen dat doen vanuit het budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte. Vraag je werkgever of die mogelijkheid bestaat. De offerte die je daarvoor nodig hebt, kan ik je verstrekken.

 

Review: 

Lieve Belinda,

Wat ben ik blij dat ik jou op mijn pad ben tegengekomen. Ik ben nu aan het einde van mijn behandelingen bij jou gekomen en wil je enorm bedanken voor jouw hulp.

Voor dit traject heb ik lang geworsteld met mijn gezondheid. Lang vage klachten (ademhalingsklachten, moe, raar gevoel in mijn hoofd), waarbij ik mij slecht heb gevoeld. Daarboven op kwam Long Covid, waarna het een moeizaam pad werd om te herstellen (ruim 2 jaar bezig geweest). Lopen ging erg moeizaam en mijn ademhalingsproblemen waren zo vervelend, dat ik mijn leven erg zwaar vond.

Dingen waarvan ik dacht het achter mij gelaten te hebben, bleken toch niet goed verwerkt te zijn. Angst dat ik mijn baan voor de klas staan niet meer kon uitoefenen en eventuele gevolgen voor de toekomst, speelden mij ook parten. Vertrouwen in mijn lichaam was ik volledig kwijt.

We hebben hard gewerkt aan mindsetting, verdriet, ontspanning, loslaten en vertrouwen terug krijgen. Vele oefeningen met betrekking tot bovenstaande gedaan. Daarnaast de behandeling van het bindweefsel door massages.  Intussen heb ik mijzelf weer teruggevonden, meer vertrouwen gekregen in het herstellende vermogen van mijn lichaam, heb ik mijn angsten kunnen loslaten, kan ik weer meer genieten van alles om mijn heen en voel ik beter aan, waar ik aandacht aan kan besteden. Lopen is enorm vooruitgegaan en mijn ademhalingsproblemen heb ik onder controle.

Met de vele tools die je mij gegeven hebt, kan ik de toekomst weer aan.

Tegen de mensen die met Long Covid klachten lopen wil ik zeggen, dit traject is echt het geld waard!

Ik voel mij veilig en ben enorm dankbaar dat er zoveel vooruitgang is geboekt. Bovenal ik ben weer gelukkig en zie de toekomst weer blij tegemoet.

Dank je wel voor alles.

Liefs Esther, okt 2023

 

Lieve Belinda

Ik was moedeloos en zag het niet meer zitten het was zwaar. IK ben achteraf zo blij dat ik het toch allemaal kon opbrengen om de opdrachten en oefeningen te doen. jij was mijn voorbeeld daarin, jij was er bijna al bovenop gekomen. dat was mijn houvast. Nu uiteindelijk ook bijna weer helemaal de oude. Wat als ik je niet tegengekomen was!  Dankbaar ben ik en ik hoop dat vele mensen jouw programma gaan volgen.

Liefs Patricia

dec 2023, Rotterdam

 

Hoi Belinda

Zo dankbaar, wat had ik zonder jou moeten beginnen, zo ziek en nu, ik kan bijna alles weer, het was zeker niet makkelijk maar zo de moeite waard omdat ik weer kan leven. Dankzij jouw steun in alles. dank dank dank je wel...

Energiegroet, Bart, Den Haag Jan 2024