• darkblurbg
    Je leven weer terug met voldoende energie & weer leuke dingen doen?

'Acht op tien bedrijfsartsen kunnen werknemer met Post- covid niet goed helpen.

Acht van de 10 mensen worden: 100% afgekeurd....!

Waarin verschilt mijn aanpak:
Ik ben ervaringsdeskundig in het herstellen in het Post-Covid. Door zoeken en uitproberen heb ik gevonden wat ik bied in dit traject. Waar ik eerst nog vertwijfelend mijn dagelijkse oefeningen deed, ben ik nu verbaasd over mijn tempo van mijn herstel.

Ook heb mijn energie bijna weer terug zoals ik mij voelde voor mijn Corona besmetting in december 2020.. zo blij!!!

Ik wil dat jij er ook je voordeel mee kan doen.

Ik ondersteun en begeleid mensen met Post-Covid klachten en chronische gezondheidsklachten die graag weer een normaal leven willen leiden, willen werken en binnen de reguliere geneeskunde niet verder komen..

IK werk met Bio-tensor en om dit helder te krijgen. Als er nog virus in je cellen zit dan neem je eerst voor een aantal weken een set voedingssupplementen en tegelijkertijd begin je met een traject waarin je dagelijks op jou niveau traint aan je herstel met mentale, fysieke en ademoefeningen. Werken aan mindset, omarmen, ontspanning, loslaten en vertrouwen in je lichaam en het leven. Deze combinatie met elkaar zorg voor een mooi resultaat om goed te herstellen.

In de basis heeft het coronavirus schade toegebracht aan je lichaam, aan je zenuwstelsel. Daar komen veel klachten uit voort: niet kunnen focussen erg moe zijn en mentaal instabiel voelen en veel meer...

De oefeningen die je leert balanceren je zenuwstelsel- kort gezegd zodat je lichaam weer energie kan besteden aan opbouwen, in plaats van dweilen met de kraan open.

Het zijn specifieke oefeningen die als effect hebben dat: 

  • Je hoofd meer bloed krijgt (bij tweederde van de mensen - niet eens patiënten - is de bloedtoevoer niet goed)
  • Ja adem weer op orde komt, zodat CO2 en zuurstof weer de juiste verhouding krijgen (want dit is bij Post-COVID en auto-immuunziekten ernstig verstoord)
  • Het zenuwstelsel in balans komt

Als gevolg daarvan kan het zelf herstellend vermogen, dat ieder lichaam heeft, zijn werk beter doen. Je zal ervaren dat je stap voor stap sterker voelt.

Trajecten vanaf 3 maanden. Live en online. Individueel en ik een groep. Tarieven volgen...

Bel mij en ik vertel welke aanpak voor jou het meest geschikt is. Of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. 

Neem dan direct contact met me op

Wanneer je bij een bedrijf of organisatie werkt, kan het zijn dat je werkgever mijn coaching vergoed. Werkgevers kunnen dat doen vanuit het budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte. Vraag je werkgever of die mogelijkheid bestaat. De offerte die je daarvoor nodig hebt, kan ik je verstrekken.

 

Review: 

Lieve Belinda,

Wat ben ik blij dat ik jou op mijn pad ben tegengekomen. Ik ben nu aan het einde van mijn behandelingen bij jou gekomen en wil je enorm bedanken voor jouw hulp.

Voor dit traject heb ik lang geworsteld met mijn gezondheid. Lang vage klachten (ademhalingsklachten, moe, raar gevoel in mijn hoofd), waarbij ik mij slecht heb gevoeld. Daarboven op kwam Long Covid, waarna het een moeizaam pad werd om te herstellen (ruim 2 jaar bezig geweest). Lopen ging erg moeizaam en mijn ademhalingsproblemen waren zo vervelend, dat ik mijn leven erg zwaar vond.

Dingen waarvan ik dacht het achter mij gelaten te hebben, bleken toch niet goed verwerkt te zijn. Angst dat ik mijn baan voor de klas staan niet meer kon uitoefenen en eventuele gevolgen voor de toekomst, speelden mij ook parten. Vertrouwen in mijn lichaam was ik volledig kwijt.

We hebben hard gewerkt aan mindsetting, verdriet, ontspanning, loslaten en vertrouwen terug krijgen. Vele oefeningen met betrekking tot bovenstaande gedaan. Daarnaast de behandeling van het bindweefsel door massages.  Intussen heb ik mijzelf weer teruggevonden, meer vertrouwen gekregen in het herstellende vermogen van mijn lichaam, heb ik mijn angsten kunnen loslaten, kan ik weer meer genieten van alles om mijn heen en voel ik beter aan, waar ik aandacht aan kan besteden. Lopen is enorm vooruitgegaan en mijn ademhalingsproblemen heb ik onder controle.

Met de vele tools die je mij gegeven hebt, kan ik de toekomst weer aan.

Tegen de mensen die met Long Covid klachten lopen wil ik zeggen, dit traject is echt het geld waard!

Ik voel mij veilig en ben enorm dankbaar dat er zoveel vooruitgang is geboekt. Bovenal ik ben weer gelukkig en zie de toekomst weer blij tegemoet.

Dank je wel voor alles.

Liefs Esther, okt 2023

UNDER CONSTRUCTION....