• darkblurbg

Yoni of vagina massage


Een Yoni massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanraking. Hierdoor komt de vrouw opnieuw in haar veiligheid zelfvertrouwen en kracht. Deze massage wordt gegeven zonder verwachting of enige vorm van interactie. Je geniet gewoon van het moment met jezelf, vrij van oordeel of beperking.

De Yoni kracht bevat echter tegelijk ook de kiem voor haar ondergang wanneer ze niet tot zelfexpressie komt. Als de vrouw niet geëerd wordt door liefdevolle aanraking, dan keert ze in zichzelf. Dit uit zich dan weer in emotionele onbalans, een gebrek aan zin in intimiteit en het ontstaan van allerlei chronische fysieke ziekten.

Deze Yoni-Vagina Massage-Healing is een heel mooi cadeau aan jezelf


Yoni of vagina Healing  & de-armouring

Yoni is de Tantrische benaming voor de Vagina en baarmoeder. De Yoni is de plek van waaruit nieuw leven geboren wordt, waar onze kracht zit en onze creatieve ideeën ontstaan. Maar ook een plek waar veel armoer (letterlijk, harnas) kan zitten. Dit ten gevolge van wat je meegemaakt hebt. Met een vrije, zachte en juicy Yoni leef je vanuit diepe verbinding met je vrouwelijke wijsheid en intuïtie, is je hart open en sta je volledig in verbinding met je gevoel en wijsheid.

Wat doet het met je?

Deze Body de-armouring massage levert hier een diepgaande en permanente oplossing voor, ongeacht hoe oud of diep het trauma weggestopt zit. Jouw mentale en emotionele processen veranderen vrijwel onmiddellijk n.a.v. deze sessies. De gedachten patronen die hier onbewust uit voortkwamen zullen dus stil aan verdwijnen. Je zult gemakkelijker bij je eigen gevoel kunnen komen. De cirkels van oud gedrag doorbreken en beter bestand kunnen zijn tegen druk en stress. Er zal behoefte ontstaan aan zachtheid om de ontstane ruimte van “oud zeer in te vullen met liefde voor jouw lichaam.

Voordelen

De beste investering is zonder enige twijfel een investering in jezelf. Als je leven vol geluk en tevredenheid is, heeft dit een rimpeleffect op alle andere aspecten in je leven. Het is vooral ongelooflijk waardevol als het gaat om het ontwikkelen van relaties met jezelf en andere mensen. Een Yoni massage kan een enorme toegevoegde waarde bieden en slechts één tantrische kan een wereld maken van verschil.

Deze massage is voor elke vrouw geschikt en een bijzonder ervaring.

Tarief:

Body en of Yoni massage en De-Amouring massage: totaal 3 uur € 270 euro met intake gesprek
vervolgafspraak 2 1/2 uur € 225,- euro.

Bel mij we spreken erover en ik vertel welke aanpak voor jou het meest geschikt is. Of maak een afspraak voor een gratis Online adviesgesprek. 

Neem dan contact met me op