• darkblurbg
    Tantra massage voor vrouwen

Ontdek de Tantrische massage.

Bij een Tantrische massage staan al je zintuigen op scherp, je te helemaal over te geven aan wat er is “de aanraking” dus te blijven voelen in je lijf. Met volledige aandacht, warme massage olie, en liefdevolle handen onderga jij deze mooie liefdevolle helende massage.

Genieten en grenzen


Hoe zou het voor je zijn om te ontspannen, te onthaasten en jezelf te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? In een liefdevolle omgeving te genieten van alles wat Tantra kan geven. Een ervaring waar je kunt ontdekken dat deze aanraking en eventuele naaktheid binnen jouw grenzen een nieuw gevoel kan oproepen die je misschien nog maar zelden of nooit ervaren hebt.


Wat doet een Tantrische massage?


Het kan je gezondheid ten goede komen en bovendien kunnen blokkades opgeheven worden tijdens een massage, omdat de energie langere tijd door je systeem gaat stromen. Een tantrische massage kan dus best wat opwekken en diepgaande effecten hebben. Juist daarom is het zo belangrijk dat de grenzen van de ontvanger én de gever duidelijk gecommuniceerd en gerespecteerd worden.


Wat is Tantra?


De wortels van Tantra liggen in India ( Hindoeïsme), later is deze Indiase techniek via Aziatische culturen (Boeddhisme en Taoïsme) beïnvloed en kwam het begin van de 20e eeuw in het Westen tot opleving en wordt ook wel Neo Tantra genoemd. Tantra gaat over je levens energie ook wel seksuele energie genoemd.
Veiligheid en grenzen


De sensuele massage gaat over bewustzijn en overgave van degene die gemasseerd wordt. Op deze wijze komt een veilige setting tot stand. waarin niets moet en veel mogelijk is. Je leert grenzen stellen en verkennen en je kunt ontdekken dat in een veilige omgeving een diepgaande verbinding met jezelf en mogelijk is. Een ervaring waar je kunt ontdekken dat aanraking en eventuele naaktheid binnen jouw grenzen een nieuw gevoel kan oproepen die je misschien nog maar zelden of nooit ervaren hebt.


Een fijne Tantrische massage in jezelf een “Boost” te geven.