• darkblurbg
    Reiki ondergaan en Reiki leren

Reiki Behandeling en Reiki cursus

In onzekere tijden kan angst of verdriet overheersen. Het kan je moe en kwetsbaar maken.


Reiki heeft een positief, ontspannend, helend effect op lichaam, geest, emoties en spirituele ontwikkeling.


Reiki is universele levensenergie, het stroomt door ons heen en het is om ons heen in o.a. de bomen, de planten, de dieren. Deze universele, oordeelvrije, liefdevolle energie heeft de kwaliteit ons zelfhelend vermogen te bevorderen, te zorgen voor diepe ontspanning, lichamelijke, mentale en emotionele blokkades te verzachten of op te heffen.

We leren onze innerlijke wijsheid kennen en leren gehoor te geven aan onze diepste verlangens. We kunnen meer vanuit ons innerlijk verlangen gaan leven en doen dit met veel plezier en gemak.

Tijdens een Reiki sessie ontvang je via de handen (handoplegging) de universele levensenergie. Je wordt zacht aangeraakt op verschillende plaatsen op je lichaam over de kleding heen. De sessies zijn heel intuïtief en volledig afgestemd op jou, wat inhoud dat alle sessies anders kunnen zijn. Jij mag ontspannen komen liggen op de behandelbank en gaan ervaren wat er op dat moment ervaren mag worden. Reiki brengt tegelijkertijd een reinigingsproces op gang.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijkruimte te komen, maar je wilt wel graag Reiki ontvangen, weet dan dat Reiki ook op afstand te geven en te ontvangen is. Ook is het mogelijk om naar jou thuis te komen.

Om een BOOST te geven aan het lichaam is een serie van 3 behandelingen wenselijk
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen

Vooral in deze periode kan het soms praktisch zijn om minder fysieke contacten te hebben. Tegelijkertijd is de behoefte aan ontspanning extra groot. Reiki op afstand kan in dat geval een 'handje helpen' om wat rust te brengen.

Hoe meer in balans, hoe makkelijker je jezelf staande kunt houden.

Voel je je goed, dan heb je veel energie en lacht het leven je eerder toe. Zeker in onzekere tijden kan angst of verdriet overheersen. Het kan je moe en kwetsbaar maken. Hoe meer je in balans bent, hoe beter je jezelf staande kunt houden en oog hebt voor de lichtpuntjes.

Denk je dat een Reiki behandeling iets voor jou is?

Neem dan contact met me op

Reiki 1 leren

Wil je leren hoe je op een toegankelijke manier het lichaam activeert om zichzelf in balans te brengen? Tevens schakel je het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen opnieuw in. Hoe je jezelf, anderen en dieren via handoplegging helende energie kan geven? Gun jezelf  deze technieken te leren in een cursus Reiki 1. Je handen heb je tenslotte altijd bij je!

Wat leer je bij Reiki 1 

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die door handoplegging doorgegeven kan worden, aan jezelf en aan anderen, en dit werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Het allermooiste van Reiki is dat iedereen die zich ervoor openstelt het kan leren.

Tijdens de Reiki 1 cursus leer je hoe je jezelf én een ander een Reiki behandeling kan geven. Je ervaart hoe je dit kan doen zonder dat je klachten van iemand anders overneemt. Je leert de verschillende handopleggingen en je verdiept je in de sensaties die je kan voelen. Ook leer je een verkorte behandeling, een 'Reiki-EHBO', waarmee je op een snelle manier de helende kracht van Reiki kan inzetten. Tijdens de twee opeenvolgende dagen wordt er veel geoefend, op jezelf en op elkaar, en er wordt continu stil gestaan bij de verschillende sensaties die worden waargenomen.                                                                                                      

De verschillende initiaties.     

In deze Reiki 1 cursus worden er vier initiaties door de Reiki Master uitgevoerd. Deze initiaties zijn een onderdeel van de energetische afstemming die nodig is om Reiki optimaal te laten stromen.

Wat kan je met Reiki 1

Het geven van een Reiki behandeling aan jezelf
Het geven van een Reiki behandeling aan een ander
Een verkorte Reiki behandeling: 'Reiki-EHBO'
De geschiedenis en het gedachtengoed van Reiki
De Reiki beginselen
Je oefent de volledige Reiki 1 behandeling
Je oefent de volledige zelf Reiki 1 behandeling
4 Initiaties door de Reiki Master
Cursuscertificaat bij 100% aanwezigheid
syllabus


Hoe leer je Reiki 1

Een praktische cursus in 2 delen (3 dagdelen)

Privécursus met 1 of 2 personen of max 3 personen
Volop aandacht en diepgang.

Na deze cursus kan je jezelf, anderen en dieren een Reiki behandeling geven. Je kan je energie behouden, ook als je andere mensen behandelt,  je bent goed beschermd om geen klachten van anderen over te nemen.

Reiki is een hele mooie toevoeging voor jezelf als persoon, maar ook voor jou als therapeut.
De positieve energie werkt op alles in je leven en omgeving do

Voel je dat cursus Reiki 1 iets voor jou is? neem contact op en ik vertel je meer.

Contact opnemen