• darkblurbg
    Body De-Amouring massage

Body De Amouring massage |

Naast liefdevolle ontspanning, voetreflex, Tantrische massages en of vele andere vormen van massage, zijn er ook therapeutische massages om pijnlijke en emotionele blokkades in je lichaam los te maken.
Deze body massage is een combinatie van een intensieve massage en drukpunten techniek zacht en diep in het lichaam en is bedoeld om blokkades in het lichaam los te maken. Deze blokkades kunnen zijn ontstaan door angsten en traumatische ervaringen vanuit bijvoorbeeld je kindertijd. Pijnlijke en emotionele ervaringen die diepe sporen in jouw geest, gedrag maar ook in je lichaam achterlaten.
 
Dit trauma wordt in jouw lichaam opgeslagen en met name in je spier- en bindweefsel. Het slaat zich verder tevens vast in jouw cellulaire geheugen en zelfs in je DNA. Trauma kan hierdoor tevens worden overgedragen op volgende generaties. Deze Body de-armouring massage levert hier een diepgaande en permanente oplossing voor, ongeacht hoe oud of diep het trauma weggestopt zit.
Yoni Healing
Yoni is de Tantrische benaming voor de Vagina en baarmoeder. De Joni is de plek van waaruit nieuw leven geboren wordt, waar onze kracht zit en onze creatieve ideeën ontstaan. Maar ook een plek waar veel armoer (letterlijk, harnas) kan zitten. Met een vrije, zachte en juicy Yoni leef je vanuit diepe verbinding met je vrouwelijke wijsheid en intuïtie, is je hart open en sta je volledig in verbinding met je gevoel en wijsheid.

Wat doet De- armouring met je?

Deze Body of Yoni de-armouring massage levert hier een diepgaande oplossing voor, ongeacht hoe oud of diep het trauma weggestopt zit. Jouw mentale en emotionele processen veranderen vrijwel onmiddellijk n.a.v. deze sessies. De gedachten patronen die hier onbewust uit voortkwamen zullen dus stil aan verdwijnen. Je zult gemakkelijker bij je eigen gevoel kunnen komen. De cirkels van oud gedrag doorbreken en beter bestand kunnen zijn tegen druk en stress. Er zal behoefte ontstaan aan zachtheid om de ontstane ruimte van "oud zeer in te vullen met liefde voor jouw lichaam.

De effecten van een de-armouring sessie voor mij persoonlijk

Ongeveer 8 jaar geleden mijn eerste dearmouring ontvangen, wat een sensatie. Jaren later na regelmatig behandeld te zijn door een vriend en collega welke dit beoefende en toen zeker nogmaals na mijn eerste yoni-healing bij Christa Luth Puta zei een stemmetje in mijn hoofd "Dit wil ik ook leren en doen". Dat stemmetje nam ik echt serieus, ik had al vaker een stemmetje gehoord en naar geluisterd.... en het zaadje was gepland.... En nu is het een onderdeel van mijn Belin Balans Methode die ik gebruik bij mijn cliënten of mensen komen er specifiek voor.
In verschillende opzichten. Ik ben verliefd geworden op het vak, gefascineerd door de taal van het lichaam en ben zelf mijn eigen praktijk begonnen.


• Direct na een sessie voel ik alles in mijn lichaam stromen
• De verbinding met mijn lichaam is sterker gemaakt
• Ik voel me lichter, alsof er een last van mijn schouders is gevallen.
• Grenzen kan ik beter herkennen en durf ik aan te geven
• Mijn seksuele/levensenergie is vrijer gaan stromen
• Meer liefde voor mezelf doordat ik meer handel vanuit mijn centrum
• Me vrijer, blijer en gelukkiger voelen

Denk je dat De-Armouring  iets voor jou is?

Neem dan contact met me op

Ervaringen van cliënten:

-Mei 2021, Stephanie
Het lichaam liegt nooit. Wat mijn ervaring is van de Dearmouring van Belinda van het letterlijk werken op de pijn plekken is alsof daar waar oude pijn als stenen in mijn lijf zaten, ze als lava smelten juist door ze te voelen. Alsof ik door mijn leven ging waarin de pijnlijke 'stenen' gevoeld konden worden om te versmelten. En uiteindelijk het effect van het gevoel als een schoon opgeschud kussen te zijn. Fris en fruitig.  
-Oktober 2020, Petra
Op sommige drukpunten kwam emotie los wat een aparte ervaring was omdat ik geen idee had waar dat vandaan kwam, het mooie hiervan is Dat het er gewoon mocht zijn en geen uitleg nodig heeft. Andere plekken voelde fijn en zacht aan.
Na de behandeling ervaarde ik weer een soort eenheid in mijn lichaam, alsof er weer verbinding was met alle delen.
Belinda is een liefdevolle vrouw en bezit veel wijsheid, bij haar ben je in veilige en zachte handen.
-Maart 2020, Carla
Ik ervaar Belinda als open, deskundig en vooral ook afgestemd op de ander. Ze heeft een scherpe waarneming en spreekt deze ook uit. De behandeling/sessie vindt plaats in een prettige ruimte en de tafel waar je op ligt is verwarmd, alleen dit geeft al een heerlijke ontspanning. De sessie zelf is pittig, er wordt vooral veel aangeraakt en dat voelt goed. Na de behandeling voelde ik een diepe ontspanning en met name in de darmen was er bij mij iets aangeraakt en/of verschoven. Het lijkt of daar meer ruimte is ontstaan. Belinda is er ook voor de nazorg, ze zoekt contact om te vragen naar de ervaringen. Is fijn.