• darkblurbg
    Reiki ondergaan

Reiki Behandeling (nl)

In onzekere tijden kan angst of verdriet overheersen. Het kan je moe en kwetsbaar maken.


Reiki heeft een positief, ontspannend, helend effect op lichaam, geest, emoties en spirituele ontwikkeling.


Reiki is universele levensenergie, het stroomt door ons heen en het is om ons heen in o.a. de bomen, de planten, de dieren. Deze universele, oordeelvrije, liefdevolle energie heeft de kwaliteit ons zelfhelend vermogen te bevorderen, te zorgen voor diepe ontspanning, lichamelijke, mentale en emotionele blokkades te verzachten of op te heffen.

We leren onze innerlijke wijsheid kennen en leren gehoor te geven aan onze diepste verlangens. We kunnen meer vanuit ons innerlijk verlangen gaan leven en doen dit met veel plezier en gemak.

Tijdens een Reiki sessie ontvang je via de handen (handoplegging) de universele levensenergie. Je wordt zacht aangeraakt op verschillende plaatsen op je lichaam over de kleding heen. De sessies zijn heel intuïtief en volledig afgestemd op jou, wat inhoud dat alle sessies anders kunnen zijn. Jij mag ontspannen komen liggen op de behandelbank en gaan ervaren wat er op dat moment ervaren mag worden. Reiki brengt tegelijkertijd een reinigingsproces op gang.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijkruimte te komen, maar je wilt wel graag Reiki ontvangen, weet dan dat Reiki ook op afstand te geven en te ontvangen is. Ook is het mogelijk om naar jou thuis te komen.

Om een BOOST te geven aan het lichaam is een serie van 3 behandelingen wenselijk
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen

Vooral in deze periode kan het soms praktisch zijn om minder fysieke contacten te hebben. Tegelijkertijd is de behoefte aan ontspanning extra groot. Reiki op afstand kan in dat geval een 'handje helpen' om wat rust te brengen.

Hoe meer in balans, hoe beter je jezelf staande kunt houden.

Voel je je goed, dan heb je veel energie en lacht het leven je eerder toe. Zeker in onzekere tijden kan angst of verdriet overheersen. Het kan je moe en kwetsbaar maken. Hoe meer je in balans bent, hoe beter je jezelf staande kunt houden en oog hebt voor de lichtpuntjes.

 

ZEER ONDERSTEUNEND BIJ KANKER OF EEN ANDERE (ERNSTIGE) ZIEKTE? OOK AAN HUIS.....

 

Denk je dat een Reiki behandeling iets voor jou is?

Neem dan contact met me op